Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är av glas

I morgon blå sol.
I förrgår lila måne.
Omsluten av dig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-21 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk text, starkt visuell och sensuell. Love it!
2023-04-25

    ej medlem längre
Ekaré här?
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP