Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårbetraktelse

Tysta skyar lagt sig
till ro på isen

Njuter Trehörningens
dovt blå kyss
innan sjön går upp

Busvindar
kittlar löven som
dansar på marken

Bland alblomster
ovan mig
sjunger humlor

Över vägen kilar
en skogssork




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-22 10:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ett kilande, men ändock, vilande
njutbar rörelse.
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP