Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En hängrännas tankar

Ormbunksblad
förtorkade och bruna
tycks krama
kasserad hönsainredning
där grönmossan
nu klättrar över träet

En hängränna
som förlorat utsikten
gömmer sig
i fjolårsgräset

Minns den kanske
kor som råmar
nöffnöffgrisar
och kuckeliku här?




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-22 11:24



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finurligt perspektiv.
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP