Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Detta handlar naturligtvis om Jesus, den Allsmäktige Guden, som inte är en person i en treenighet utan GUD.


VAKAR ÖVER MIG

Du vakar över mig

men är ingen övervakare

Du triumferar och

besegrade min vedersakare

Han som var en bandit

och en veritabel upprorsmakare

Du vakar över mig

men är ingen övervakare

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-04-22 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP