Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelnät

Samlar damm i spindels nät
Misstag slingrar fast
Tråd efter tråd griper tag
Lämnar huden blå

Ropar, tystnar

Prata med oss,
Vi hjälper dig

Öppna upp, sitt inte kvar
Prata med oss
Det blir bra

Ropar, jag kommer inte loss

Be om hjälp
Det löser sig

Skriker, all kraft är slut
Jag vet inte hur

Duktig du är, som sa hur det va
Men du får sitta kvar

Fångad
Ropar, tystnar




Fri vers av chermy
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-22 19:02



Bookmark and Share


  SellwiN VIP
Fint skrivet Chermy, är det vården som sviker?
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

chermy
chermy