Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÅRA LAKRITSPIASTRAR VAR EN SJÖRÖVARSKATT

Skogen var vår

Där blommade vi ut

Endast klockan gjorde

att leken tog slut

Havet var vårt

Vi njöt i fulla drag

Ett fantastiskt sätt att

fördriva en dag

 

Ibland var jag sovjetisk

Andra gånger indian

Blev vuxen och poetisk

Blev en partisk partisan

I Kvarnskogen finns stigar

våra pojkfötter fann

Och där var vi ifred med

våra själar som brann

 

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-04-22 19:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Good lad!
2023-04-22

  Koloristen
Jag var given indian.
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP