Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indigoblå

Vickar med nymålade tår.
Nynnar med i den flod stjärnorna
för mig.
Somnar till i den säng som himlen
bär mig.
Knycklar ihop gammalt brev.
Av okänd avsändare.
Ändå vindstilla.
Passionerat och svalt på samma gång.
Lugnt rytmiskt och eldigt samtidigt.
Livets indigoblå några levande ljus i mörkret.
Imorgon börjar livet.
Då ska jag börja leva.
Lovar jag mig själv varje natt.
Svarta spetshandskar smeker.
Rödmålade läppar förför.
När drömmarna blir sig själva igen.
Desto mer att älska.
Det självspelande pianot har tystnat.
Så tyst.
Att jag kan känna dess doft.
Doft av silver.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-04-24 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP