Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en sommar


När hon plötsligt
vågade sig utanför dörren
bland väder och vind

kände hon värmen genom
den alltför tunna vinterjackan
Hon hörde fåglarna
hur de kvittrade i buskarna

Tänk att snart var det sommar
skogarna ängarna och haven
ännu en vidunderlig sommar
låg där och väntade på henne

Ännu en sommar
och varthän skulle hon föras




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-24 15:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Hoppas dig att det blir som det ska.
2023-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP