Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Du ser av Öknens Ros


Farligt

De gör allt för att männen fresta
men se upp, varje tupp
det kan vara farligt
ligg lågt, tag det varligt
fastna ej i #metoo nätet
då kan allt vara förgätet




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-24 16:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det farliga är väl att vi börjar tro att vi ska se ut som de fejkade bilderna. Vårt självförtroende får en knäck.
2023-04-25

  Öknens Ros VIP
Allt som räknas är yta, välpolerad och tillrättalagd.
2023-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Bäst att tänka efter
innan det händer något
som på livet vänder.
2023-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP