Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eremiten

 

triviala sällskap
försöker jag ibland
dricka intressanta
(med skiftande framgång)

jag dricker överlag
av samma anledningar
som jag skriver;

för att njuta
för att uthärda
för att utröna
för att utge mig

eller helt enkelt för
att ge mig ut

 

©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 119 gånger
Publicerad 2023-08-23 10:47



Bookmark and Share


  kriya
jag minns ett citat av Wittgenstein som jag tog till mig då men inte på pricken men ungefär jag lever asketiskt för att inte ha långtråkigt. blir ju lite tvärtom din vision iofs. D:
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ