Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Mitt galleri finns det inga galler i." (Robert Broberg)


DET MILITARISERADE MEDVETANDET

Det militariserade medvetandet

sjunger ingen duett med Joan Jett

Det militariserade medvetandet

kör med stridsvagnar över lag och rätt

Nu ropas det på vapen

Det gastas efter mer

Mer militarisering

Dra fram!

Mangla ner!

 

Det växer inga rosor

på slagfälten

Det finns ingen parfym

i patronbälten

Det militariserade

medvetandet

har utmanat freden

på tête-

à

-tête 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-04-25 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Framför allt.
Det eländet aktualiseras ju nu.
Man skickar massor av vapen till Ukraina. Från Nederländerna, Sverige och andra länder i Europa.

2023-04-25

  Koloristen
Jag är militarist, så vi är inte på samma linje där. Dock är jag emot NATO. Stenhårt. Antar att din text var addresserad NATO anhängarnas krigshets?
2023-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP