Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stycke ur mig själv


Självisk

Slagit och slagits

Använt all energi

Krigat i dygn

Tappat fokus

Ömmande sinne

Trasig värdesättning

Blod på mina händer

Tar en paus

Vaknar till

Tittar bort från spegeln.




Fri vers av Hugo Grahn
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-27 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Grahn
Hugo Grahn