Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PUTINS TAL TILL RYSKA FOLKET

Mitt folk ! ni vet alla att allt jag gör
gör jag för Ryssland och dess säker-
het.

Vi måste alla hjälpas åt försvara oss
emot dem som attackerar vårt land
där Ukraina med nazisten och drog-
missbrukaren Zielenski är president
och huvudansvarig.

Detta sk land som tidigare varit i
rysk ägo som Rysslands moder och
vagga har gjorts till fristad för bögar,
knarkare,nazister och pedofiler vilka
degenererat Ukrainska ryssar måste
rensas ifrån skadedjuren.

Krig är fred för utan krig ingen fred.

-


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2023-04-27 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP