Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesisprickan

Min tillvaro är som en spricka i jorden
den fylls
av ord som ljuger
ord som talar sanning
ord som hycklar
ord om kärlek
ord ord alla dessa ord
När sprickan öppnas
lyfter orden i skön poesi




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-27 18:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt när skrivandets knopp slår ut i full blom.
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP