Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnljus

Stjärnorna lyser på oss alla
levande och de som som dör

Vi skall alla falla
i den grop som oss förgör

För stjärnorna gör det samma
om vi lever eller dör




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-28 10:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som påminner om Ferlin.
2023-04-28

    Jag är fan större än Sartre
Vi lever på en planet i rymden. Den cirklar kring solen. Ja, och då kan man inte förvänta sig så mycket. Det låter deppigt, men ack ja roligare blir det inte, fast det finns de som fortfarande tror att jorden är platt och det är kul.
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP