Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVERIGES STÖRSTA FLYGPLATS ETT NAV FÖR ORG BROTTSLIGHET

Att det finns seriös koppling mellan
flygplatsanställd personal och krim-
inella nätverk borde vara en uppgift
för säkerhetspolisen ingripa mot om
det inte vore så att även bland dem
finns kriminell infiltration.

Schengen-rapporter har underkänt
Arlandas säkerhetskontroller och
misstänker avancerad korruption
bland anställda för hur kommer det
sig att ingen kontrollerar personal
på Sveriges mest skyddsvärda arbets-
plats lika noga som med en förskol-
lärare som söker anställning till
lärare vilken nagelfars in i minsta
detalj ?

Att Arlandas säkerhetspersonal häller
ut innehållet ur passagerares Ramlösa-
flaskor om de överstiger 100 ml och
samtidigt har kriminell bakgrund med
korrupta handslag gör Sveriges största
flygplats till ett nav för organiserad
brottslighet medan det byggs fler och
säkrare fängelser dit de förr eller senare
lär hamna.

*


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-04-28 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP