Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ernaux MÅSTE alla älska. Jag blir hellre pålspetsad.


MASSPSYKOSENS FÖRLAMANDE LAND

Alla MÅSTE tycka om

Alla MÅSTE hata

Säger vi att hon är ond

ÄR hon en ragata

Upphöjer vi någon -

stäm in i hyllningskören!

Annars är du dömd till att

spetsas uppå stören

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2023

 

Thatcher hade rätt. Hon vägrade hoppa när Stina sade "Hoppa!" Thatcher svarade bara: "What's the point?" Bland det coolaste jag sett.

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-04-29 09:15



Bookmark and Share


  Koloristen
Thatcher hade rätt där, ja. Inte i mycket annat och i synnerhet *inte* i "Falklands" frågan. Du minns ju hur Last Resort sjöng om henne.
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP