Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silenzio

Tung kliver himmel
över granskogshöjd
Solen trevar
når inte fram

Snöblandade ackord
över nejden
da capo

Vårens silenzio




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-29 09:55



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Det låter som tunga ackord, en högst passande liknelse .
2023-05-05

  BenGust VIP
Vårens framfart reduceras och tystas ner. Det känns kärvt i portgången.
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP