Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ta och se. Av Gunwale 2023-04-29. Som du ser av bilden, är den tagen i Helsingfors, helt nära hamnen där de stora färjorna lägger till, bland mindre fly tetyg för nytta o nöje.


Kommentar på en text (2521) bara ord





Ordlekeri har sin poäng givna som,
orden o leken som bara där kom,

det spritter i kropp o envar själ,
även solen har sin bana o tid att ha ihjäl,

så skina den på var huvud o strålar varm,
sol i hjärta o sinne på var bål o barm...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-29 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP