Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns så många stilar att leva och skriva i. Kanske kommer även kärleken någonsin att ha någons sympati.


Förödande minnets glömda harmoni








Javier kan inte dra sig
till minnes att han föddes.
Ändå säger hans mor Mariela,
att han nog både lever och finns.

Nog borde han väl veta,
framtida löftens rakryggade prins.
Trots att minnet är starkt
av jord som just då samt där föröddes.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-04-30 00:02



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Jag har ofta svårt att skriva en bra kommentar, att fånga det jag känner och menar. Därför trycker jag ofta på applåd, för att visa att jag tycker om texten, låter den tala för sig själv. Du är helt enkelt en utomordentlig författare ...
2023-04-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP