Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre skott

I snabb följd
tre skott
alldeles i närheten

Sparvhök cirkulerar

Jag slås av
hur tyst det blir

Inga fåglar hörs
Även vinden
håller andan

Annalkande fara




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-30 11:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tjuvskyttar ska straffas extremt hårt.
I Afrika såväl som annorstädes.
2023-04-30

    ej medlem längre
Intolkningens Gummiband
2023-04-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jägarna borde skjutas.
2023-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP