Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En samling vårar tar tid att räkna


Ihop

 

Min äldsta vår är här

många har sett blåsippor

alla vårens nybörjarblommor

 

Jag har känt solens värme

där jag suttit på min utestol med kaffemuggen

det är min sjuttiosextionde en ofantlig rad

 




Fri vers av Irene Backström VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-01 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström VIP