Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet bjuder inte alltid på


Guldknappar

 

Långsamt går bödeln uppför

sin gamla trätrappa till familjen

han börjar bli lite trött

En gång var han en snygg ung man

Så träffade han Onkel Thord

som ville ha honom med sig 

för att stjäla

 

De åkte fast blev utan öron

och hamnade i det grå stenslottet

När han blev fri sydde hans kärlek

mössan som blev hans skam

för sina barn

 

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-03 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström