Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tysta tunna ögonblick av


Längtan

 

Vem är du

du delar dig i två

en riktig en osann

 

Lätt att tycka om är min  svåra gåva

också kunna gå min egen väg

välja bara en eller ingen

 

Också vara lycklig bland tomhetens

barkbåtar guppande i solhavets kallhet

bland höstens regndroppsdis

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-27 23:33



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Wow! Vad vacker :)
2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström