Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon hittade under den nystrukna handduken sin


Kanelbulle

 

Även fröken Glasknopp

var i natt tröttare

än Svanarnas sjungande plog

 

Hon försökte

se sitt hem i nattmörker

med sängen och det heta

teet i den blå termosen

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-28 00:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Många nog texter, inger en sådan där känsla som att bara vilja vila i...
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström