Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden var nyupptagna tunga som en trälåda med


Sill

 

Herr Diktaren

vid sin pulpet

radar upp orden

dom han köpt

billigt av

Fröken Hoppingott

 

Ja allvarlig

mänsklig

en stark

mångul frasig

sak

fick han ihop

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-09-27 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström