Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömnens tygfransar gav dig bara


Vakenhetens blåsiga Sandkorn

 

Dina tanketrådar spred sig

genom din varelse alla nätter

i dina sömnigaste stunder

ville du glömma dem

de oroade dig 

som ett framstörtande tåg

i  Kaukasus brännheta öknar

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-09-21 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström