Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fördomar betyder att någon dömer (utöver att bedöma) innan den vet om det en själv trodde var 'rätt' eller 'fel'. Egen uppfattning är ju okej, särskilt om att tänka och känna. Istället för att bara 'prata innan tanken uppstår'.


You can't get to Maggies pie






Once upon a time in south, south, behind the greater town
and a not so sexy city. One kind of buman beirng, heard
wrong, in listening to av melody in the music style called
Rockabilly.

This very person heard this word. 'You can't get to Maggies pie'.
Fast refrängen, som i och för sig var en smula upprepande sig,
var en delvis annan text. På enkelska dessutom. Eftersom
personen ifråga

uppfattat det hela på högst eget sätt, så fortsatte denna någon
att 'sjunga med' i refrängen med just egna ord. Alldeles oavsett
vad sångaren på skivan sjöng till just musiken. Allt medan sol
och måne bara fanns.




(För en lättare övergång i en av mina diktböcker, skrev jag de
första raderna textmassa på svenska. Sedan skrev jag fort-
sättningen på övriga raderna som engelska. Här är något som
påminner helt svagt om just den lilla saken)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-05-19 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP