Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Haiku i maj. Av Gunwale 2023-05-05. Datum är då texten blev läst, ej nödvändigtvis dagen då den lade ut från kaj.


Kommentar på en text (2524) bara ord rimmande ord



För tusan hakar,
texten härså smakar,

det är en upplevelse själen mest för,
att jämföra genast med smak på bröd och smör,

inte att vilja på brödet ha honung,
som ett sorts te vilket passar en konung...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-05 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP