Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den gamla eken

När skuggan under eken försvann
fanns endast mycelerna kvar
de sökte sig djupt ner under jorden
förskrämda
Den gamla eken
växte i trehundra år
dog i trehundra år
förmultnade i trehundra år
Människors lidande följde
årsringarna




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-06 10:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livets träd, tänker jag när jag läser din
text.
Fotot förstärker textens innehåll.
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP