Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattens svalg

Dagens ögonglöd

glider utför nattens svalg

Humlorna somnat




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-06 11:51



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Ögonglöd och "utför nattens svalg"
Lysande poesi.
2023-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP