Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Länge leve minnet av de Fyras Gäng!


BLÅ FLODEN

Blå Floden svepte fram

En mullrande madame

Hon sa sig vara hund

Stod fast vid sitt förbund

Blå Floden, stundom tvär

En revolutionär

Slogs som tigrinnor gör

för rödare kulör

 

LARZ GUSTAFSSON 6/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-05-06 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP