Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets resa


Solen går alltid upp igen

Dikt av Julia Engström.

Visa mig vad som pågår i ditt inre.
Ta med mig på en resa bland toppar och dalar.

Jag håller dig i handen när du skräms av mörkret.
Solen går snart upp igen, det är något man kan lita på.

Måla ut orden och låt mig förstå.
Jag vill förnimma både ditt ljus och din smärta.

Jag vill höra din själs innersta längtan och lära känna dina drömmar.

Jag vill följa dig på livets resa.




Fri vers av Julia Engström VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-07 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP