Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våren.


LILLA VÅR.

Av Julia Engström.

Kära lilla vår.
Du är ett enda sår.

För allt som varit dött.
Blir inte återfött.

Ingen skrattar i en kall grav.
Eller som aska på botten av ett hav.

Det finns ingen ände på tomheten.
Eller någon bot mot ensamheten.

Så kom inte här med dina vackra blomsterängar.
Om du inte kan trolla tillbaka barnen i deras sängar.

Ja, kära lilla vår.
Det är för mycket sår.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-01 08:58



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
kännbart Julia, din dikt, dina ord
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP