Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mig.


GRÅ

Av Julia Engström.

Jag känner mig blek och misslyckad.
Långt ifrån skinande och lyckad.

Ja, min själ den är helt grå.
Även om det inte verkar så.

Jag skakar hela jag.
Som om jag låg i en kall sarkofag.

Det känns som att jag står på en scen.
Lite som att jag vore nyfödd och ren.

Jag delar ut en del av mig i varje dikt.
Ungefär som en mycket öppenhjärtlig bikt.

De säger att jag skiner och strålar.
Men de hör inte att mitt innersta vrålar.

Är det verkligen jag som flyger?
Jag som tycker att jag smyger.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-01 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP