Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kontaktannons.


DOPPA EN TÅ

Av Julia Engström.

Jag söker dig som är full av liv och som älskar att ta det lugnt.
Dig som har en gammal själ och som tänker nytt och ungt.

Du ska vara spritt språngande galen och hålla mig på jorden.
Du ska vara tydlig och konkret och älska att leka med orden.

Du ska stå ut med min bergochdalbana och mina soffhängsdagar.
Du ska vara snäll men gärna normbrytande och fri från onödiga lagar.

Du ska tycka om att mysa i soffan och förstå tjusningen med att dansa i sommarregn.
Du ska vilja vara med mig på obestämd framtid men inte låsa in mig i ett hägn.

Du ser, det är ju lätt som en plätt att fånga mig.
Om du både är lite full i fan och mjuk som en katt av dig.

Ja, jag tror kanske att det finns en chans.
Till en behaglig och himlastormande romans.

Så vad säger du då?
Vågar du doppa en tå?




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-10 15:04



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Bra.
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP