Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kopp Java


kan den trötte behöva
för inte förlora sansen
då en finner de aparta
som tydligen avvikit från Sparta
och hängett sig åt dansen
märkligt udda idrotter de utöva
förundrad över vad händer
en annan tar en dag i sänder
då galenskap ständigt anländer
generaler är sig lika
oavsett fattiga eller rika
kan de inte låta bli trycka på knappen
de sunda skulle satsat på nappen
den ger åtminstone tröst




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-05-08 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP