Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET PARANOIDA RYSSLAND

Att de flesta länder reagerat negativt
på Rysslands angrepp på Ukraina,
ger underlag för Rysslands paranoida
förföljelsemani i vanföreställningen
att världen är emot dem och vill utrota
Ryssland från världskartan.

Att Rysslands kluvenhet beror på dess
hybris och mindervärdeskomplex har
med deras egna inrikespolitiska inrikt-
ning att göra.

Ryssland mår inte bra och behöver
ändra sitt modus vivendi och frigöra
dess befolkning från diktatorn Putin
som begår massmord på sitt eget folk.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2023-05-09 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP