Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesifrihet

Jag är en ordförvanskare av rang
med doft av falsker klang
ljuger hejdlöst på
för att applåder få
till sist i kistan jag kryper ner
och retar ingen mer




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-09 09:17



Bookmark and Share


  Cugel
Giftigt Kungskobran giftigt.

Applåder är som en drog. Har flera gånger funderat på att plocka bort funktionen. Låtit bli eftersom det är roligt att få dem! Kommentarer är ännu roligare.
2023-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om någras sätt att vara
men du tillhör inte dessa poeters skara.
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP