Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga samman med musik

Musik från Europas länder

Bygger samman oss

I en värld som trasas sönder

Vi når varandra bättre 

Genom budskap om gemenskap

Än genom att slåss för någons rätt

Kanske kan vi finna lite tröst

I texter som vill bygga broar

Istället för rädslan i krigests skugga

Låt oss visa omtanke om varandra

Och låta bli att med livet som insats slåss




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-10 06:45



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kloka ord.
2023-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det är viktigt att bygga broar som förenar oss, dessvärre byggs det murar som särar oss.
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP