Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vara nöjd

Om jag får leva livet som en bläckstänk på din kropp

Får jag studera den vassa men stillsamma kurvatur utan en millimeters avstånd

Eller om jag får vara ett damkorn på din nattlampa

Ett gruskorn under din skosula

Eller bara en känsla som lättsamt och försiktigt och utan ett snedsteg trevar sig in under ditt hjärta

och tillbaka på en sekund utan att lämna kvar ett obehag

Skulle jag vara nöjd

För din blygsamma fröjd vill jag ska vara min att dela

Det behöver inte vara för evigt, kanske bara för en sekund

Då skulle jag vara nöjd.




Fri vers (Fri form) av Hjeixifjebdnlsld
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-09 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjeixifjebdnlsld