Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Samlad värk

I samlandet

av mina verk

fann jag mest samlad värk




Fri vers av Jenny78
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-10 09:00



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Igenkänning där du
2023-05-10

    Sefarge VIP
Kort men kulig text!
Den verkar du ändå
ha värkt fram bra?
;)


2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Jenny78