Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILLBAKA TILL DET ENKLA

Tillbaka till det enkla

Det fundamentala

Tillbaka till en psalm där

Guds Ande får tala

Tillbaka till den vila

som Gudsordet skänker

Förnyelse och rening

i allt det jag tänker

 

Tillbaka till det "nakna"

Det klippfast basala

Låt olja aldrig saknas

och hoppet ej dala

Förläna mig en vila

i nåd Du givit

så att jag sen kan ila

med vad jag blivit

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-05-11 18:21



Bookmark and Share


  Koloristen
Tungotal och jubel!
2023-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP