Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


befriad klokuggla

vad meningen
applåder kommentarer
ger dem oss tiden tillbaka
tilliten till oss själva
gör oss ett starkare du och jag

höll mellan händerna
en koltrastunge en hona
son förvirrad var i uterummet
släppte ut henne
Hon sitter här och väntar
på bli matad

Tack för idag kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-05-11 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP