Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD NYTT FRÅN SKRIVARLYAN?

Vad tror ni att ni skall få läsa nu ?
tror ni det blir nånting som ni
kan använda som tröstkudde
efter dagens misslyckande eller
tror ni det blir någon ny tanke
som ni aldrig tänkt att ni redan
tänkt men inte minns ?
själv vet jag inte för det va så
längelänge sen jag tänkte.

Ja,va blir de ? ja tror de inte blir
nånting så blir ni besvikna eller
glada då så kvittar de mig för jag
har inte förväntat mig nånting
varken från mig själv eller nån
annan för då slipper jag bli be-
sviken på mig själv och någon
annan.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2023-05-13 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP