Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S

Sen sengångare
strosade som snöflingor
sedan somnade stjärnorna stilla
strandpromenaden svalkade
som Singapore sling
stannade sakta som sommarblommor som slokar
skulle självklart skämtsamt skrattat smått
sträcker sig så småningom
sökandes sig själv
smakar sötmans storslagenhet
strövar sjungandes som svanen
skulle skynda sig
snarkar svagt som spindelhonans sång
småler smått
slut.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-13 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP