Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 2022


Jag står utanför.

Jag står utanför

Även om jag inte vill vara

Där innanför

Så känns det ensamt

Här utanför

Gemenskap som gemenskap

Även om jag inte skulle trivas

Där på insidan

Så längtar jag

Att få tillhöra

Känna att jag är en del

Av det som sker

Inuti

En del av något större

En del av dem

Jag tittar in på

För tänk om man ändå

Hörde till

Det hade varit fint

Om inte annat

Hade det varit

Mindre ensamt

 

Vet du

En gång hörde jag

Ju till

En gång var jag

En av er

En gång var jag

Mindre ensam

 

Även om jag var ensam

Mitt i

Gemenskapen ändå

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-14 19:53



Bookmark and Share


    Max Poisé
Fick mig och tänka på en text..som jag inte kommer ihåg namnet på men var i samma tema. Snyggt fångat!
2023-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP