Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Hur
står någon ut med det perfekta?
Finns det något tråkigare?
Än det heliga? Det färdiga? Det felfria?

Finns inte lusten, njutningen, extasen, lockelsen
bara i mörkret?
Blott det förbjudna kan locka oss till nya insikter.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-05-16 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP