Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Också ett sätt att tänka. Bara samansata ord bör kuna ha dubla konsonanter, för att förenkla för all som söker sig på at läsa en text. Svårt at söka läga band på sig själv, när en väl lärt sig. Dyslekiker stavvar ju gärna ordd liitet hur som helst?


Lusten att skrika (5)





Att uttrycket 'du är vad du äter', inte är ett direkt
nytt sätt att utbrista, kan ha sin förklaring. Ety den
franska mannen, som råkade säga det på franska,
och råkade ha det franska namnet Mettries samt

framlevde sina dagar 'redan på den tiden', det vill
säga 1700-talet. Den tanken är därför nog inte att
se som 'helt ny', även om det låter hyggligt bra nu
att säga dylika saker även under en era som denna.

-
Det finns så få absoluta sanningar.
Ser du naturen som ett självspelande piano?

Med den inställningen är du nog fri
att stjäla litet vad som helst.

Någon annans uppmärksamhet exempelvis.
Eller bara en handfull j ord.

-
Harald är inte riktigt lika omöjlig,
som det kan verka.
Han är i själva verket än mera.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-16 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP