Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp (eller nån sorts bekännelse).

 


-


Jag försöker skriva andra sorts saker,


typ dikter som inte handlar om dig.


(Eller honom, men vi pratar inte om honom.)


 


Jag kan inte


Jag kan inte skriva


Jag kan inte skriva dikter


som inte handlar om dig


 


Jag har försökt


& jag kan bara inte


 


Jag önskar att jag hade vetat


förut


när vi var yngre


Jag önskar att jag hade vetat då


 


att du,


att du var,


vad du var,


vad du betydde


 


vad jag…


 


vad det betydde…


 


känslan


känslan jag hade


känslan som förtärde mig


närhelst du…


närhelst jag…


närhelst vi…


 


känslan inuti


som löpte amok


pulserade


skavde


närhelst du…


närhelst jag…


närhelst vi…


 


den känslan,


som när jag,


som när jag höll din hand


den känslan,


den sprittande känslan


inuti


som värmde up


 


inuti & ut


hela vägen ned


till mina tår


den rysande känslan -


som feber -


din hand i min


den beröringen


den känslan,


av varm hud


som vidrörde mig


 


Jag visste,


jag visste inte,


inte då


bara längre fram


flera år senare


vad det betydde


vad du betydde


vad jag…


vad det var…


 


och jag kan aldrig berätta


det är försent


kanske det alltid var så


 


jag var jag


du var du


och det var så det var


 


Jag kommer aldrig kunna berätta för dig


men, men jag tror


jag tror att jag förmodligen var förälskad


typ alldeles kär,


kär i dig


 


& jag kan aldrig


aldrig berätta det för dig




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-16 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP